Батут Пром - Інтернет супермаркет
Іграшки, товари для дітей, товари для дому, спортінвентар

Ляльковий будиночок Luxury KidKraft 65833

Код товару: 65833
Наявність:
В наявності
Ціна :
14 990,00 грн./шт
Кількість:
  

Телефони:
Характеристики:
Артикул: 65833
Вес, кг: 27,5
Возраст: від 3 років
Штрихкод: 706943658338

Опис

Опис

Ще більше місця, ще більше простору для ігор! Ляльковий будиночок KidKraft Uptown Dollhouse — справжнє втілення мрії кожної дівчинки! Що ж може бути цікавіше, ніж влаштовувати в прекрасному будиночку для ляльок веселі вечірки з перевдяганнями? Ваше маля напевно мріє купити ляльковий будинок кідкрафт, і чудовим вибором стане саме KidKraft Uptown Dollhouse.
Ляльковий будиночок KidKraft Uptown Dollhouse — дуже великий і просторий. У ньому три поверхи, і він має дуже незвичайну конструкцію, оскільки посередині розділений відкритою драбиною. До речі, будиночок повністю відкритий із переднього боку, щоб у ньому було зручно грати ляльками.
Ляльковий будиночок KidKraft Uptown Dollhouse обставлений різнобарвними меблями та має стильний гламурний інтер'єр. Також у будиночку функціонує ліфт, який може доставити ляльок-гостей як на другий, так і на третій поверх. У цьому будиночку його маленька господиня зможе розставити меблі так, як підкаже їй уява і в такий спосіб спробувати себе в ролі дизайнера. Kidkraft ляльковий будиночок підійде, щоб грати з ляльками розміром до 30 см. Треба зазначити, що будиночки kidkraft найчастіше купують дівчаткам від 3 років.
Ляльковий будиночок KidKraft Uptown Dollhouse зроблений у найкращих традиціях заміського особняка в Хемптонсі. У входу є великий басейн із драбиною, біля басейну розташований шезлонг, де лялечки можуть засмагати під звуки музики, що ллється з вітальні, розташованої на першому поверсі будиночка. У кухні на другому поверсі лялечки можуть поспілкуватися та попити чаю, а потім піднятися на ліфті в спальню, щоб відпочити, або в кабінет — почитати або обговорити про літературу. У ванній можна вимити руки та прийняти душ — до речі, під час натискання на кришку унітаза чутно звук води, що спускається. У будинку також є велика відкрита тераса з парасолькою від сонця, столиком і стільцями для відпочинку на свіжому повітрі.
Країна Реєстрації бренда: США
Країна-виробник: Китай
Розмір упаковки: 98*45*29
Розмір у зібраному вигляді: 125*64*118



Оплата і доставка

Способи доставки
  • Нова Пошта
Способи оплати
  • Передоплата
  • Накладений платіж
  • Готівковий розрахунок
  • Безготівковий розрахунок
Схожі товари
Код: 65990
Код: 65965
Код: 10153
Код: 65983
Код: 10117
Код: 4120
Код: TL49059
Код: 65985
Категорії
Контакти
  • Батут Пром - Інтернет супермаркет
  • Україна, Луцьк, 40-й квартал, вул. Карбишева 2